Hoe De E-mail Van Een Afzender Naar Een Map In Outlook Filteren?

Heeft u een probleem bij het filteren van de e-mail van een afzender naar een bepaalde map in uw Outlook-account? Dan ben je misschien op zoek naar betrouwbare stappen om het nodige gedaan te krijgen, toch? Dan bent u bij ons aan het juiste adres en wordt u direct geholpen met nauwkeurige oplossingen. Als u echter hulp nodig heeft bij andere gerelateerde Outlook-vragen, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met het Outlook klantenservice nummer. En de experts zijn te allen tijde beschikbaar, daarom zullen zij ervoor zorgen dat u alle gerelateerde problemen effectief hebt opgelost.

OPMERKING: u moet weten dat nadat u een regel op uw computer of een Outlook-account heeft gemaakt, deze wordt opgeslagen en toegepast op het andere platform.

  • Allereerst moet u een e-mail openen van de afzender wiens berichten u wilt filteren.
  • En dan moet je naar ‘Bericht gaan en vervolgens de optie‘ Regels> Regel maken ’selecteren.
  • Daarna moet u in het dialoogvenster ‘Regel maken’ het selectievakje ‘Van (afzender)’ selecteren.
  • Nu moet u in het gedeelte ‘Doe het volgende’ het selectievakje ‘Verplaats het item naar map’ selecteren.
  • Dan moet u ook in het dialoogvenster ‘Regels en waarschuwingen’ de map kiezen waarin de inkomende berichten van de afzender zullen worden verwijderd.

TIP: en nu om een ​​nieuwe map te maken, moet u de optie ‘Nieuw’ selecteren, en vervolgens moet u een naam voor de map invoeren, en vervolgens moet u ook de knop OK selecteren.

  • Eindelijk hoeft u alleen maar de OK-knop te selecteren als u klaar bent. En dan worden de nieuwe e-mails die u van de opgegeven afzender ontvangt, opgeslagen in de map die u had geselecteerd.

Als u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou u tevreden moeten zijn om hetzelfde gemakkelijk te beheren. Maar als u problemen ondervindt, moet u zonder enige aarzeling contact opnemen met het Outlook servicenummer. U krijgt dan de hulp van de meest betrokken technici die in staat zijn om volledig gecorrigeerde oplossingen te geven.