Hoe E-mails Van Mijn Hotmail Account Doorsturen Naar Een Ander Account?

Bent u op zoek naar begeleiding om e-mails van uw Hotmail-account naar een ander account te kunnen doorsturen? Dan zou je blij zijn te weten dat je hier op de perfecte plek bent en hier word je in een mum van tijd mee begeleid. U moet echter weten dat Hotmail een onderdeel is van Outlook, dus als u e-mails naar een ander e-mailadres wilt doorsturen, moet u dit via Outlook Mail doen. En u zult de onderstaande procedure vinden om hetzelfde met succes voor elkaar te krijgen. En als je andere Hotmail-vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met de Hotmail-klantenservice wanneer je maar wilt. De experts staan ​​altijd klaar om u te helpen.

Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met het doorsturen van uw Hotmail-e-mails:

  • Je moet eerst inloggen op je e-mail via Outlook Mail.
  • En dan zou je het menupictogram Instellingen moeten selecteren, je zult het aan de rechterkant van de menubalk zien, net als een tandwiel.
  • U moet nu de optie ‘Alle Outlook-instellingen bekijken’ kiezen.
  • En dan moet je naar de ‘Mail > Doorsturen’ opties.

Opmerking: en aangezien het geval dat u gebruikt gevoelige informatie betreft, wordt u door Microsoft gevraagd om opnieuw in te loggen op uw account. Je moet gewoon niet doen zoals aanbevolen.

  • Hierna moet u het selectievakje ‘Doorsturen inschakelen’ selecteren.
  • En in het veld ‘Mijn e-mail doorsturen naar’ moet u het e-mailadres invoeren waarnaar u berichten wilt doorsturen.
  • Als u daarmee klaar bent, hoeft u alleen maar op de knop ‘Opslaan’ te klikken om de aangebrachte wijzigingen te bevestigen.

Nu zou je klaar moeten zijn en klaar zijn met het nodige. En we hopen dat de stappen hebben geholpen om hetzelfde te doen, maar als u een probleem ondervindt, hoeft u alleen maar het Outlook Klantenservice telefoonnummer te bellen. En dan heb je de technici om je te helpen de betreffende problemen effectief op te lossen.