Hoe Een Handtekening Toevoegen In Outlook?

Met Outlook kunnen gebruikers meerdere gepersonaliseerde handtekeningen voor uw e-mailberichten maken. De handtekening die u in Outlook maakt, kan tekst, foto’s, logo, elektronisch visitekaartje en zelfs een afbeelding van uw handgeschreven handtekening bevatten. U kunt ook uw Outlook configureren om automatisch een handtekening toe te voegen aan alle uitgaande berichten, of u kunt een handtekening maken en deze toevoegen aan e-mailberichten volgens uw vereisten. Volg de onderstaande stapsgewijze instructies om te weten hoe u een handtekening aan uw Outlook-account toevoegt.

Stappen om een ​​handtekening toe te voegen in Outlook

1.) Open het Outlook-programma op uw computer en open een nieuw e-mailbericht.
2.) Selecteer een optie Handtekening> Handtekening in het bericht
3.) Onder Selecteer handtekening om te bewerken sectie, moet u de Nieuwe optie selecteren en een geschikte naam voor de handtekening invoeren in het Nieuwe handtekening dialoogvenster.
4.) Vervolgens moet u onder Handtekening bewerken uw handtekening opstellen volgens uw voorkeur. U kunt de lettertypen, de kleur van de lettertypen, de grootte, de tekstuitlijning, enz. Naar wens wijzigen. U kunt ook gebruik maken van opsommingstekens, randen, tabellen, of u kunt Word gebruiken om uw tekst op te maken, kopieer en plak vervolgens de handtekening in Handtekening bewerken

OPMERKING:

 Om links en afbeeldingen toe te voegen, lettertypen en kleuren te wijzigen en de teksten te rechtvaardigen, kun je de toverdrank vinden in de mini-opmaakbalk onder de handtekening Bewerken
 U kunt ook links en pictogrammen voor sociale media aan uw handtekening toevoegen.
5.) Als u klaar bent met het formatteren van uw handtekening, kunt u de volgende opties voor uw handtekening instellen:
 Selecteer een e-mailaccount om aan de handtekening te koppelen in de vervolgkeuzelijst E-mailaccount.
 Als u wilt dat uw handtekening automatisch wordt toegevoegd aan alle nieuwe e-mailberichten, moet u uw handtekeningen selecteren in de vervolgkeuzelijst Nieuwe berichten. Als u echter niet wilt dat uw handtekening automatisch aan nieuwe e-mailberichten wordt toegevoegd, moet u (geen) selecteren.
 Als u wilt dat uw handtekening wordt toegevoegd aan de e-mailberichten die u beantwoordt en doorstuurt, moet u een van uw handtekeningen selecteren in de vervolgkeuzelijst Antwoorden / doorsturen. Anders kunt u gewoon de standaardoptie accepteren, d.w.z. “geen”.
6.) Daarna moet u OK selecteren om uw nieuwe handtekening op te slaan en terug te keren naar uw bericht.

OPMERKING: Outlook voegt uw zojuist gemaakte handtekening niet toe aan het e-mailbericht dat u in stap 1 hebt geopend, zelfs niet als u ervoor heeft gekozen om de handtekening op alle nieuwe e-mailberichten toe te passen. U moet handmatig een handtekening aan dit bericht toevoegen. Om handmatig een handtekening toe te voegen, moet u Handtekening selecteren in het menu Bericht en vervolgens de handtekening selecteren die u zojuist hebt gemaakt.

Om een ​​afbeelding toe te voegen aan uw handtekening

Als u een bedrijfslogo of een afbeelding wilt toevoegen aan uw handtekening, moet u de volgende stappen volgen:

1.) Open in uw Outlook-programma een nieuw e-mailbericht en selecteer Handtekening> Handtekeningen.
2.) Vervolgens moet u de handtekening waaraan u de afbeelding of het logo wilt toevoegen, selecteren in Selecteer handtekening om te bewerken
3.) Vervolgens moet u het pictogram Afbeelding selecteren, uw afbeeldingsbestand zoeken en op Invoegen klikken
4.) Als u het formaat van uw afbeelding wilt wijzigen, moet u met de rechtermuisknop op de afbeelding klikken en de afbeelding selecteren. Selecteer vervolgens het tabblad Grootte en gebruik de opties om het formaat van uw afbeelding te wijzigen. Om de proportie van de afbeelding te behouden, moet u ervoor zorgen dat het selectievakje naast de Vergrendel hoogte-breedteverhouding is geselecteerd.
5.) Als u klaar bent, selecteert u OK en klikt u nogmaals op OK om de wijzigingen in uw handtekening op te slaan.

Handmatig een handtekening toevoegen

Als u geen handtekening wilt invoegen voor alle nieuwe e-mailberichten of antwoorden en doorsturen, kunt u deze handmatig voor bepaalde berichten invoegen door deze stappen te volgen:

  • Selecteer de optie Handtekening in uw e-mailbericht in het bericht
  • Vervolgens moet u uw handtekening selecteren in het uitklapmenu dat op uw scherm verschijnt. Als u meer dan één handtekening heeft, moet u een van de handtekeningen selecteren die u in uw Outlook-account hebt gemaakt.

En zo kunt u een handtekening toevoegen aan uw Outlook-account. Voor verdere hulp kunt u Bellen Outlook Klantenservice Nummer om uw account te herstellen.