Hoe Exporteer Ik Mijn E-mails Van Een Outlook Account Naar Gmail?

Probeert u uw e-mails van uw Outlook-account naar Gmail te exporteren, maar krijgt u niet hetzelfde voor elkaar omdat u niet over de juiste oplossingen beschikt? Dan zou je heel blij zijn te weten dat je eindelijk op de perfecte plek bent beland waar je naar wens wordt begeleid. Maar als u nog andere gerelateerde Outlook-problemen of -vragen heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken. Neem direct contact op met de Outlook Klantenservice Bellen voor de meest betrouwbare oplossingen. En u krijgt dan hoogwaardige oplossingen en de beste begeleiding van goed opgeleide experts.

Volg de onderstaande stappen om de juiste resultaten te krijgen:

 Allereerst moet u beginnen met het instellen van uw Gmail-account in Outlook.
 En dan moet u Outlook openen en de map selecteren die de e-mailberichten bevat die u naar Gmail wilt exporteren, zoals uw Postvak IN of opgeslagen e-mails.
 Daarna moet u op de ‘Ctrl + A’ -toetsen drukken om alle e-mails in de map te selecteren. Of u kunt zelfs ‘Ctrl’ ingedrukt houden terwijl u elke afzonderlijke e-mail selecteert die u naar Gmail wilt verzenden.
 U moet nu met de rechtermuisknop ergens op de geselecteerde e-mailberichten klikken, vervolgens wijst u naar “verplaatsen” en gaat u naar de “Andere map”.
 En nu in het dialoogvenster ‘Items verplaatsen’, moet u uw Gmail-account selecteren en vervolgens de map kiezen waarnaar u uw e-mails wilt exporteren. En als je wilt, kun je zelfs de optie ‘Nieuw’ selecteren om een ​​nieuwe map in je Gmail-account te maken.
 Eindelijk, eindelijk, u hoeft alleen maar de ‘OK’ knop te selecteren om alle geselecteerde e-mails te verplaatsen.

Nu zou u helemaal klaar moeten zijn om uw Outlook-account gemakkelijk in Gmail te gebruiken. En mocht u een storing tegenkomen dan weet u dat u altijd Contact Outlook Telefoonnummer kunt nemen. U wordt dan direct bijgestaan ​​door de meest efficiënte technici.