Hoe Filter Ik Mijn E-mails in Outlook Met Behulp Van Internet?

Probeert u uw e-mails in uw Outlook-account te filteren met behulp van internet, maar vindt u het moeilijk om dit te doen? Nou, dan zou je blij zijn te weten dat je de perfecte blog hebt gevonden. En hier wordt u in een mum van tijd dienovereenkomstig begeleid met alleen geschikte oplossingen. En als u hulp nodig heeft bij andere gerelateerde zaken, kunt u altijd het Outlook Nummer Bellen. En de goed opgeleide experts zullen meteen helpen om de problemen effectief op te lossen.

De volgende stappen hieronder vermeld om berichten van een bepaalde afzender naar een aangewezen map te sturen met behulp van de webversie van uw Outlook-account; u hoeft alleen maar de instructies te volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

 Het eerste dat u zou moeten doen om u aan te melden bij Outlook, en daarna moet u het tandwielpictogram Instellingen in de rechterbovenhoek selecteren.

 Daarna moet u de optie ‘Alle Outlook-instellingen weergeven’ selecteren.

 En dan moet je in het venster Instellingen naar Mail gaan en dan het tabblad ‘Regels’ selecteren en ook de optie ‘Nieuwe regel toevoegen’ kiezen.

 Vervolgens moet u een naam voor uw regel invoeren.

 Nadat u dit heeft gedaan, moet u de vervolgkeuzepijl ‘Een voorwaarde toevoegen’ selecteren en vervolgens de optie ‘Van’ selecteren, waarna u het e-mailadres van de afzender moet invoeren.

 En nu moet je de vervolgkeuzepijl ‘Een actie toevoegen’ selecteren, en dan zou je ook het tabblad ‘Verplaatsen naar’ moeten kiezen, daarna moet je de doelmap selecteren.

 Eindelijk hoeft u alleen maar de knop ‘Opslaan’ te selecteren. waarna de inkomende e-mails van die afzender automatisch naar de door u geselecteerde map gaan

Als u klaar bent met de bovenstaande oplossingen, zou u goed moeten zijn om aan de slag te gaan en uw Outlook-account gemakkelijk te gebruiken. Maar als u een probleem tegenkomt, moet u zonder enige aarzeling contact opnemen met het Outlook Telefoonnummer. Dan helpen de technici u verder met het nodige.