Hoe Kan Ik E-mails Afdrukken Vanuit Een Outlook Account?

Heeft u hulp nodig bij het afdrukken van uw e-mails vanuit uw Outlook-account? Dan wordt u direct geholpen met de perfecte oplossingen. Maar als u ook andere gerelateerde zaken heeft waar u zich mee bezighoudt, dan kunt u altijd een Bellen Outlook Telefoonnummer geven. Dan zullen de experts u zo snel mogelijk voorzien van de beste oplossingen.

Volg deze stappen om uw e-mails af te drukken vanuit Outlook Online:

  • Het eerste dat u moet doen, is de e-mailberichten openen die u wilt afdrukken, en vervolgens het menu met drie stippen selecteren dat zich bovenaan Outlook bevindt.
  • Daarna moet u de optie ‘Afdrukken’ selecteren.
  • Nu zullen de berichten in een nieuw venster worden geopend en worden ze opgemaakt om af te drukken. U hoeft alleen maar de knop ‘Afdrukken’ te selecteren.
  • Vervolgens moet u in het dialoogvenster ‘Printer’ de pagina’s kiezen die u wilt afdrukken, de lay-out of afdrukstand, evenals het aantal exemplaren, en nu ‘Afdrukken’ selecteren

OPMERKING: u moet er rekening mee houden dat u niet alle e-mailbijlagen rechtstreeks vanuit Outlook kunt afdrukken. U zou elke bijlage eerst moeten openen en ze vervolgens afzonderlijk moeten afdrukken.

Hieronder volgen de stappen om uw e-mails af te drukken met de Outlook-app:

  • U moet beginnen met het openen van de e-mail die u wilt afdrukken, en daarna moet u naar de tabbladen ‘Bestand> Afdrukken’ gaan.
  • Nadat u dit heeft gedaan, moet u de optie ‘Afdrukken’ selecteren om de e-mail meteen af ​​te drukken, of u kunt ook de ‘Afdrukopties’ selecteren.
  • U moet nu het aantal pagina’s of exemplaren selecteren dat u wilt afdrukken, desgewenst de pagina-instellingen wijzigen, een printer kiezen en vervolgens ‘Afdrukken’ selecteren.

TIP: en als u bijlagen wilt afdrukken, moet u ervoor zorgen dat ‘Bijgevoegde bestanden afdrukken’ is geselecteerd. En de bijlagen worden afgedrukt op de standaardprinter.

Als u eenmaal klaar bent met het proces, zou u tevreden moeten zijn. Maar als dit niet het geval is, kunt u rechtstreeks contact opnemen met Outlook-nummer . Vervolgens wordt u bijgestaan ​​door bekwame technici die u zullen begeleiden met verdere instructies.