Hoe Krijg Ik Toegang Tot Mijn Hotmail Account Met Outlook?

Bent u op zoek naar de meest geschikte oplossingen om toegang te krijgen tot uw Hotmail-account met Outlook? Dan moet je weten dat je zeker op de plek bent gekomen waar je moet zijn. En hier vindt u de beste oplossingen ooit. Als u echter ook andere gerelateerde vragen of problemen heeft, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met het Outlook Klantenservice Bellen-nummer. Daarna wordt u bijgestaan ​​door de meest ijverige experts die te allen tijde beschikbaar zijn. En zij zorgen ervoor dat u tevreden bent met de oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om uw Windows Live Hotmail-account te synchroniseren met uw Outlook-account:

  • Allereerst moet u Outlook bezoeken en vervolgens moet u de tandwielcon in de rechterbovenhoek selecteren om het menu Snelle instellingen te openen.
  • Daarna zou u de ‘Bekijk alle Outlook-instellingen’ moeten selecteren, deze wordt onderaan het menu weergegeven.
  • En dan moet je de optie ‘E-mail synchroniseren’ op de volgende pagina selecteren.
  • Nu moet u onder de ‘Verbonden accounts’ de opties ‘Andere e-mailaccounts’ selecteren.
  • Vervolgens moet u op de pagina ‘Verbind uw account’ een weergavenaam invoeren, dit is de naam die de ontvangers zullen zien wanneer ze uw e-mail ontvangen. U moet ook het volledige e-mailadres en wachtwoord invoeren van het e-mailaccount dat u wilt verbinden met uw Outlook-account.

OPMERKING: En als u nu de tweestapsverificatie hebt ingeschakeld die is gekoppeld aan uw e-mailaccount, moet u ook een wachtwoord voor dat account maken.

  • Eindelijk, eindelijk, hoeft u alleen maar de OK-knop te selecteren om de procedure te voltooien.

Wanneer u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou u allemaal klaar moeten zijn om uw Hotmail-account gemakkelijk in Outlook te gebruiken. En als u een probleem tegenkomt, hoeft u zich geen zorgen te maken; je moet gewoon Contact opnemen met Hotmail Telefoonnummer. Dan zijn de meest gekwalificeerde technici beschikbaar om u te begeleiden met de benodigde oplossingen.