Hoe Krijg Ik Toegang Tot Outlook Met Apple Mail via het Bureaublad?

Wil je met je Apple Mail via de desktop toegang hebben tot Outlook? Nou, als dat zo is, dan kun je zeker hetzelfde meteen gedaan krijgen. Maar als u problemen ondervindt, hoeft u alleen maar het Outlook Klantenservice nummer te bellen zonder enige vertraging. En dan zullen de gekwalificeerde experts u voorzien van de nodige oplossingen.

OPMERKING: Als dit de eerste keer is dat u Mail opent (als u nog niet eerder een account hebt ingesteld), moet u de eerste stap overslaan.

Hieronder volgen de stappen om toegang te krijgen tot Outlook met Apple Mail vanaf uw bureaublad:

  • Ga eerst naar Mail openen en selecteer vervolgens de optie ‘Mail >Account toevoegen’ in het menu.
  • En nu moet u de optie ‘Andere e-mailaccount’ selecteren en vervolgens de knop ‘Doorgaan’ selecteren.
  • Daarna moet u uw naam, e-mailadres en accountwachtwoord invoeren en vervolgens het tabblad ‘Aanmelden’ selecteren.
  • Apple Mail zou nu automatisch de IMAP moeten invullen als het accounttype van Outlook, samen met de inkomende en uitgaande serveradressen.

TIP: En als u nu de informatie handmatig zou moeten invoeren, hoeft u alleen maar de IMAP te selecteren. Voor de Incoming Mail Server moet u imap-mail.outlook.com invoeren. En voor de Outgoing Mail Server moet u smtp-mail.outlook.com invoeren.

  • Je moet nu opnieuw de knop ‘Aanmelden’ selecteren.
  • En dan hoef je alleen maar de knop ‘Volgende’ te selecteren.
  • U moet ook de apps selecteren die u met dit account wilt gebruiken. En dan moet u ervoor zorgen dat u het tabblad ‘Mail’ controleert.
  • Hierna moet u de knop ‘Gereed’ selecteren. En dan is uw Outlook-mail toegankelijk vanuit uw lijst met ‘Mailboxen’.

TIP: En als je wilt, kun je nu ook Outlook-e-mail aan je iPhone of iPad toevoegen.

U zou nu helemaal klaar en klaar moeten zijn om zonder problemen toegang te krijgen tot uw Outlook-account. Als u echter een probleem ondervindt, moet u onmiddellijk contact opnemen met het Outlook service nummer. En dan word je bijgestaan ​​door de meest efficiënte techniekers die je verder begeleiden.