Hoe Maak Ik Een Nieuw E-mail Account Aan Met Outlook?

Wilt u weten hoe u met Outlook een nieuw e-mailaccount aanmaakt? Dan heeft u zeker de juiste site gevonden, want hier wordt u dienovereenkomstig geholpen. En als u nog andere gerelateerde vragen heeft, kunt u gerust een Bellen Outlook Nummer geven wanneer u maar wilt. En de meest getalenteerde en toegewijde experts zullen u onmiddellijk begeleiden.

De volgende stappen zijn voor het aanmaken van een nieuw Outlook-account:

 U moet beginnen met het openen van een webbrowser, en vervolgens moet u naar de aanmeldingspagina van Outlook.com gaan, waarna u de optie ‘Een gratis account maken’ moet selecteren.
 U moet nu een gebruikersnaam invoeren – dit is het deel van het e-mailadres dat vóór @ outlok.com komt.
 Daarna moet u de vervolgkeuzepijl selecteren die zich uiterst rechts van het gebruikersnaamveld bevindt om het domein van de standaard outlook.com naar Hotmail te kunnen wijzigen; dit is alleen als je een Hotmail-adres wilt. En dan zou je de ‘Volgende’ knop moeten selecteren.
 Nu moet u op de weergegeven pagina een wachtwoord invoeren en vervolgens de knop ‘Volgende’ selecteren.
 U moet nu uw voor- en achternaam invoeren in de daarvoor bestemde velden, en nu moet u de knop ‘Volgende’ selecteren.
 U moet ook uw ‘Land / regio kiezen, uw geboortedatum invoeren en vervolgens Volgende selecteren.
 Nadat u dit gedaan heeft, zou u de karakters van de gegeven CAPTCHA-afbeelding moeten invoeren, en nu zou u volgende moeten selecteren.
 Wanneer het bovenstaande is voltooid, zal Outlook uw account instellen en dan krijgt u een welkomstscherm te zien.
 Eindelijk kunt u eindelijk uw nieuwe Outlook-account op internet plaatsen of u kunt ervoor kiezen om het in te stellen voor toegang in e-mailprogramma’s op computers en mobiele apparaten.

Nadat u de genoemde stappen heeft doorlopen, bent u tevreden met het resultaat. Bij problemen kunt u direct Telefoonnummer Outlook contacteren . U krijgt dan de hulp van de meest ervaren technici.