Hoe Moet Ik Bcc Ontvangers Toevoegen Aan Mijn Outlook Account?

Wilt u leren hoe u Bcc-ontvangers aan uw Outlook-account toevoegt? Dan kun je dat eenvoudig doen waar je in deze blog bent. Maar als u andere gerelateerde problemen heeft, kunt u direct contact opnemen met het Outlook Telefoonnummer . U wordt onmiddellijk bijgestaan ​​door de meest gekwalificeerde experts en zij zullen u dienovereenkomstig begeleiden.

Volg de onderstaande stappen op de juiste manier om de gewenste resultaten te krijgen:

 Het eerste dat u moet doen, is een nieuw e-mailbericht openen of een bericht beantwoorden of doorsturen.
 En dan zou je in een nieuw bericht naar het tabblad ‘Opties’ moeten gaan. en in een antwoord of doorgestuurd bericht, moet u naar het tabblad ‘Bericht’ gaan.
 Vervolgens selecteert u in de groep ‘Velden weergeven’ de optie ‘Bcc’.

TIP: Als het bericht dat u aan het opstellen bent, is geopend in het ‘Leesvenster’, wordt BCC mogelijk al weergegeven op het ‘Lint’. En als dat het geval is, kunt u ervoor kiezen om het van daaruit te selecteren.

 Daarna moet u in het veld Bcc de ontvangers invoeren waarvan u de adressen wilt verbergen voor andere ontvangers.
 Eindelijk moet u in het veld ‘Aan’ ten minste één e-mailadres invoeren. En dit kan uw e-mailadres zijn of een ander e-mailadres.
 U moet weten dat het adres dat in het veld ‘Aan’ staat, zichtbaar is voor elke ontvanger, inclusief de Bcc-adressen.

TIP: En als u zo snel mogelijk een e-mailadres in het Bcc-veld wilt invoeren en dan de knop ‘Aan’ moet selecteren om het dialoogvenster ‘Namen selecteren’ te openen, moet u een naam markeren, en dan moet je de Bcc-knop selecteren, en nu o om de OK-knop te selecteren als je klaar bent met het toevoegen van alle ontvangers.

Nadat u de bovenstaande stappen hebt doorlopen, zou u zonder problemen toegang moeten hebben. En mocht u tegen een probleem aanlopen, dan hoeft u alleen maar Neem Contact Outlook Bellen Nederland voor betrouwbare en bruikbare oplossingen zonder enige twijfel.