Hoe POP Toegang Inschakelen In Een Outlook Account?

Bent u op zoek naar geschikte oplossingen om POP-toegang in uw Outlook-account in te schakelen met Thunderbird Mozilla? Als dat zo is, dan zou je blij zijn te weten dat je de juiste blog hebt gevonden, want hier worden de klanten alleen geholpen met nuttige oplossingen. En u kunt er zeker van zijn dat u geen spijt zult krijgen van uw beslissing door naar deze blog te komen. Als u echter ook hulp nodig heeft bij andere gerelateerde Outlook-storingen, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met het Outlook Klantenservice nummer. Waarna de meest ervaren experts u binnen de kortste keren voorzien van hoogwaardige diensten en oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om POP-toegang op uw Outlook-account in te schakelen met Thunderbird Mozilla; u hoeft alleen de instructies nauwkeurig op te volgen om nauwkeurige resultaten te krijgen:

 Allereerst moet u naar uw Outlook-account gaan en vervolgens de optie ‘Instellingen > Bekijk alle Outlook-instellingen’ selecteren.
 En nu moet je de optie ‘Mail’ selecteren.
 Daarna zou je op ‘Sync email’ moeten klikken.
 Vervolgens moet u in het gedeelte Pop en IMAP de knop ‘Ja’ selecteren om de apparaten en apps POP te laten gebruiken.
 U moet nu kiezen of u wilt dat de apparaten en apps de berichten verwijderen nadat ze zijn gedownload van uw Outlook-account.
• U moet de optie ‘Sta apparaten en apps niet toe berichten uit Outlook te verwijderen’ selecteren om de berichten in Outlook te bewaren nadat Thunderbird ze heeft gedownload.
• Of u kunt de optie ‘Laat apps en apparaten berichten verwijderen’ selecteren om de berichten uit uw Outlook-account te verwijderen nadat Thunderbird ze heeft gedownload.
 Nu, eindelijk, hoef je alleen maar de knop ‘Opslaan’ te selecteren en dat is alles, je zou helemaal klaar moeten zijn om te gaan.

Nadat u klaar bent met het doorlopen van de bovengenoemde stappen, zou u klaar moeten zijn om uw Outlook-account gemakkelijk te gebruiken. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met de klantenservice van Outlook. En de in aanmerking komende technici zullen u verder begeleiden met relevante oplossingen.