Hoe Sla Ik Het Bijlagebericht Op in Outlook?

Kijkt u er naar uit om te leren hoe u het bijlagebericht opslaat in uw Outlook-account? Als dat zo is, dan heb je door naar deze blog te komen zeker de juiste keuze gemaakt. U vindt hier alleen betrouwbare, bruikbare oplossingen en u zult niet teleurgesteld zijn. Als u echter ook last heeft van andere gerelateerde Outlook-problemen en -vragen, weet u dat u ver verwijderd bent van uw oplossingen. U hoeft alleen maar de eerste stappen te zetten om zonder enige twijfel in contact te komen met de verstrekte Outlook Klantenservice Bellen . En u wordt zo snel mogelijk bijgestaan ​​door hooggekwalificeerde experts.

Hieronder volgen de stappen, om te beginnen, de onderstaande procedure:

  1. Allereerst moet u de e-mail selecteren met de bijlagen die u wilt opslaan. En het bericht wordt weergegeven in het ‘Voorbeeld’ -venster.
  2. En nu in Outlook 2019, 2016 en 2013, moet u de vervolgkeuzepijl voor bijlagen selecteren en vervolgens de optie ‘Alle bijlagen opslaan’ kiezen.
    En in Outlook 2010 zou je naar het tabblad Bijlagen moeten gaan en de optie ‘Alle bijlagen opslaan’ selecteren.

Vervolgens moet u in Outlook 2007 naar het menu ‘Bestand’ gaan en ‘Bijlagen opslaan> Alle bijlagen’ selecteren.

  1. Daarna moet u in het dialoogvenster ‘Alle bijlagen opslaan’ op de knop OK klikken. OPMERKING: en als u een bestand uit de lijst wilt verwijderen, drukt u op de Ctrl-toets en klikt u op het bestand. U moet weten dat alleen de gemarkeerde bestanden worden opgeslagen.
  2. En vervolgens in het dialoogvenster ‘Bijlage opslaan’, moet u de map selecteren waarin u de bestanden wilt opslaan.
  3. Ten slotte hoeft u nu alleen maar de knop ‘Opslaan’ te selecteren.

Als u eenmaal klaar bent met de bovenstaande stappen, zou u in staat moeten zijn om dit allemaal zelf aan te pakken. Mocht u desondanks een probleem tegenkomen, neem dan direct contact op met Outlook Nederland . De technici zullen u dan zonder enige vertraging de beste oplossingen bieden.