Hoe Voeg Ik Een tweede E-mailadres Toe in Outlook?

Probeert u een tweede e-mailadres aan uw Outlook-account toe te voegen, maar kunt u dit om de een of andere reden niet doen? Mocht dit het geval zijn, dan zou je ontzettend blij zijn dat je de juiste blog hebt gevonden, want hier word je meteen begeleid met de meest betrouwbare oplossingen. Maar als u ook last heeft van andere gerelateerde Outlook vraagstukken of vragen dan kunt u altijd contact opnemen met het verstrekte Outlook Klantenservice Nummer . En dan zullen de goed opgeleide experts u helpen met het nodige dienovereenkomstig.

Hieronder volgen de stappen om een ​​tweede e-mailadres toe te voegen aan uw Outlook-account; u hoeft alleen de instructies te volgen om nauwkeurige resultaten te krijgen:

  • Allereerst moet u Outlook openen en naar ‘Extra’> Accountinstellingen gaan, en vervolgens ‘Nieuw e-mailaccount toevoegen kiezen, waarna u naar het configuratiescherm wordt geleid.
  • Daarna moet u ervoor kiezen om uw e-mailaccount automatisch in te stellen. Vervolgens probeert Outlook uw e-mailaccount in te stellen op basis van het opgegeven e-mailadres.
  • En nu moet u uw naam, e-mailadres en wachtwoord invoeren in de daarvoor bestemde velden, waarna u op de knop ‘Volgende’ moet klikken om door te gaan.
  • Vervolgens neemt Outlook contact op met uw e-mailserver en configureert u uw account. En als het lukt, hoeft u alleen maar op ‘Voltooien’ te klikken en uw berichten naar uw Outlook-mailbox te downloaden. Als dit echter niet het geval is, moet u uw inloggegevens controleren en het vervolgens opnieuw proberen.

Nadat u klaar bent met het volgen van de bovengenoemde stappen, zou u zonder enig probleem toegang moeten hebben tot het noodzakelijke, aangezien de stappen absoluut nuttig zijn om u te helpen hetzelfde gedaan te krijgen zoals vereist. Als u echter een storing tegenkomt tijdens het doorlopen van de procedure, hoeft u zich geen zorgen te maken. U hoeft alleen maar direct Contact Outlook Telefoonnummer te hebben zonder enige aarzeling. En u zult zeker binnen de kortste keren de hulp van de toegewijde technici hebben. U kunt er zeker van zijn dat het team u niet in de steek zal laten, aangezien ze toegewijd zijn aan het leveren van volledig oplossende oplossingen.