Stap Om Mijn E-mails in Outlook Te Filteren Via Internet?

Heeft u hulp nodig om uw e-mails in uw Outlook-account te filteren met behulp van internet? Welnu, je antwoord is goed in deze blog, en je bent zeker op de perfecte plek gekomen. En u kunt er zeker van zijn dat u binnen de kortste keren alleen de beste oplossingen krijgt. Als u echter ook andere gerelateerde Outlook-problemen en -vragen heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken, u hoeft alleen maar te bellen op de Outlook Helpdesk Bellen zonder enige twijfel. En dan helpen de experts u direct met de nodige oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om u op weg te helpen met de vereiste procedure:

  1. Allereerst moet u zich aanmelden bij Outlook en vervolgens de optie Instellingen selecteren. Het is een tandwielpictogram dat zich in de rechterbovenhoek van de weergegeven pagina bevindt.
  2. En nu moet u de optie ‘Alle Outlook-instellingen weergeven’ selecteren.
  3. En dan zou je in het ‘Instellingen’ venster naar het gedeelte ‘E-mail’ moeten gaan en ‘Regels’ selecteren, waarna je de optie ‘Nieuwe regel toevoegen’ moet kiezen.
  4. U moet nu een naam voor uw regel invoeren in het daarvoor bestemde veld.
  5. Nadat u dit heeft gedaan, moet u de vervolgkeuzepijl ‘Een voorwaarde toevoegen’ selecteren en de optie ‘Van’ selecteren. Vervolgens moet u het e-mailadres van de afzender invoeren
  6. U moet ook de vervolgkeuzepijl ‘Een actie toevoegen’ selecteren en vervolgens de optie ‘Verplaatsen naar’ kiezen, en nu moet u ook de doelmap selecteren.
  7. Eindelijk, eindelijk, hoeft u alleen maar de ‘Opslaan’ knop te selecteren. Daarna worden uw inkomende e-mails van die afzender verplaatst naar de map die u automatisch hebt geselecteerd.

Als u klaar bent met de bovenstaande stappen, zou u naar wens toegang moeten hebben tot uw Outlook-account. Maar als u een probleem tegenkomt, hoeft u alleen maar direct contact op te nemen met Outlook Telefoonnummer . U krijgt dan de hulp van de meest gekwalificeerde en efficiënte technici die alle gerelateerde oplossingen hebben.